marți, mai 16, 2006

despre animalele uzuale din jungla urbana


Golofan - e socotit pisicherul lumii animale datorita faptului ca poseda un simt al umorului cu totul si cu totul deosebit. Oriunde vezi un grup de animale tinandu-se cu labele de burta, e clar ca golofanul a trecut pe acolo.

Mistupacul - cea mai vanata specie de pasari. Carnea lor este alba si frageda si se prepara cu sos de ierburi de mare si chimen. Au picioare scurte si groase care nu-i ajuta deloc sa scape de rapitori. Singurul lor refugiu este muzica.

Imbecilotaurul - animal considerat initial mitic, cu trup de imbecil si cap de taur. In zilele noastre se gaseste intr-o versiune usor modificata, cu trup de taur si cap de imbecil.

Mufilac - specie de animal foarte obosita. Isi petrec aproape intreaga viata in scorbura dormind. Perioada de rut este un chin pentru ei si de aceea prefera sa adopte alte animale. Nu este neobisnuit sa vezi o familie de mufilaci alcatuita dintr-un mufilac, un caine dingo si doi porci de Guineea. Daca aveti in casa un animal foarte lenes, e clar c-a crescut intr-o familie de mufilaci.

Fuchinela - mamifer din clasa chifopterelor. Cunoscut dusman al ursuletilor koala, pe care ii extermina fara pic de mila, desi nu au nici un motiv. Dupa ce au doborat cu salbaticie ursuletul din eucalipt, fuchinelele se aseaza pe trupul bietului animal si mormaie, dupa care se intorc vesele in jungla urbana.

Cotzopârc - animal cu un comportament sexual extrem de amuzant. Casete video ce contin scene dn perioada de rut a cotoparcului se vand mai bine decat cele cu Mr. Bean si sunt recomandate in special sinucigasilor.

Busmuc - stramosul bursucului actual care difera prin prezenta carapacei, talia joasa si trompa care slujeste la respiratia sub apa.

Crasnel - animal folosit in general ca moneda de catre triburile mai evoluate de la marginea junglei urbane. Pentru 3 crasneli se obtin doua blide cu orzoaica. Un crasnel=1.42 Euro.

Simbadin - animal siret si hraparet care traieste din camata si comertul cu mistupaci. Prezinta ochi foarte frumosi, albastri.

Ulupec - animale foarte primitoare care dau si blana de pe ele celor care le viziteaza barlogul. Acesta este si motivul pentru care racesc atat de usor. Odata cu aparitia noilor tulpini de virusi, ulupecul a devenit specie pe cale de disparitie. Hrana lor este bazata pe Fervex si Coldrex.

Ornitorelul - apartine marii familii a ornitorincilor. Este considerat o ruda saraca si tratata ca atare. La intrunirile de famile, pot fi recunoscuti dupa faptul ca stau sfiosi in colturi, asteptand ca ornitorincii sa manance primii.

dupa Jean-Lorin Sterian

hai liberare!

PS - bunul samaritean a disparut ca specie de mii de ani. Acum mai poate fi intalnit ca fosila intr-una din vitrinele muzeelor patronate de simbadini.

Etichete:

2 Comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

"bunul samaritean a disparut"... si crezi in asta?.. sau a ramas speranta ascunsa ca nu e adevarat ceea ce-ai spus?

11:54 p.m.  
Blogger cody a spus...

de fapt m-am inselat amarnic... Eu sun Ultimul. Bun am spus? NeBun mi-ar placea mai mult, dar hei...

12:22 a.m.  

Trimiteți un comentariu

< Ύnapoi la portocale