vineri, iunie 30, 2006

ANIme


Cateodata oamenii imbatranesc. Unii (cei mai putin norocosi) devin mai maturi si mai responsabili, mai intelepti sau mai seriosi; altii devin mai plicticosi, inchisi pe vecie intr-o lume numai a lor, marginita de ochelari de cal; unii devin mai veseli altii mai tristi; mai optimisti, mai versati, mai atragatori. Unii chelesc, altii se ingrasa. Important este ca devin. Ca se transforma adica in ceva mereu altfel, proaspat si interesant dar pastreaza in acelasi timp si ceva din ce au avut pana atunci, ca un fel de amprenta care ii defineste.

Numai unii dintre noi insa au norocul de a nu fi nevoiti sa caute cu disperare semnele schimbarii odata cu trecerea anilor, pentru ca au adunat, intr-un fel sau altul, lucrurile esentiale: putina veselie si putin optimism, putina dragalasenie si putina rautate, priviri taioase si ochi de ingeras, seriozitate cat intr-un om mare si inocenta cat intr-un copil la fel de mare si tot asa, cat sa-ti vina sa le zici unor astfel de oameni: tine-o tot asa.

LA MULTI ANI!

Etichete:

1 Comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Sunt de mult timp datoare cu un comentariu si cred ca am gasit cea mai buna ocazie, una aniversara.
Recunosc nu imi plac zilele de nastere de vreo 2 ani si ceva. Alex, tu cati ani implinesti? 20 nu-i asa? Stiam eu!
De data asta Claudia are onoarea de a fi serioasa si meditativ-evaluativa!Eu o sa ma gandesc la ceva mai vesel..
Zic ca de ziua ta cel mai frumos ar fi sa...visezi. Cum adica? E clar ca nu ma refer la a dormi si a visa, nici la a visa cu ochii deschisi. Iti propun un alt fel de a visa. Te uiti la tine, asa cum esti si la viata ta, asa cum e si pentru o jumatate de ora (cam cat iti ia sa bei cafeaua de dimineata) te gandesti cum ar arata toate daca ar fi perfecte. Aici vine in scena portocala si cojile ei. Orice se intampla e de bine. S-ar putea sa fii perfect multumit, sa ai o zi ca oricare alta sau sa faci primul pas spre a schimba ceva, cu zambetul pe buze. Poti incerca orice ca doar e ziua ta.
Sper ca ai inteles cum sta treaba cu visatul constructiv. Daca nu iti explic eu mai pe larg......
Ei poftim, ce face o zi.... Iti place lumina reflectoarelor?

11:55 a.m.  

Trimiteți un comentariu

< Ύnapoi la portocale